web analytics

Nyeste Eames i familien…

Så kom stolen, vores bryllupsgave til hinanden :-)

Nyeste Eames i familien...

Nyeste Eames i familien...

Nyeste Eames i familien...

Nyeste Eames i familien...

Som i jo nok ved har vi haft nogle problemer med at udvælge hvilke spisebordstole vi skulle have og for 10 år siden da vi startede med at snakke om det, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle have Eames stole til vores spisebord. Men i mellemtiden er de blevet så populære at man ser dem ALLE steder og så syntes jeg at det sjove går lidt af det.

Nu har vi en sennepsfarvet Eames med armlæn i soveværelset og den nye sorte i kontoret, så nu har vi valgt at ligge spisebordsstolene på hylden og glemme alt om dem i et stykke tid og så tager vi det op igen senere og hvem ved, måske vi pludselig falder over lige nøjagtig de stole der passer perfekt til os eller vi bliver enige om at vi er ligeglade med at hele verden har Eames stole for det er dem vi vil have – nu må vi se hvad der sker, men lige nu har vi droppet alt om nye spisebordsstole ;-)

4 kommentarer til “Nyeste Eames i familien…

 1. Den er rigtig flot og skidt pyt med at mange har den! SIkke en dejlig tur I havde til Holland♥ og så fandt jeg jo lige ud af det med Berlin tasken hi hi. Knusog god weekend!

  1. Ja vi er rigtig glade for de to stole vi har nu og sä mä vi jo se hvordan det kommer til at gä, om vi skal have dem til spisebordsstole ogsä eller om vi falder over nogle andre :-)

   Vi havde en rigtig hyggelig tur til Holland, der vil jeg bestemt gerne hen igen :-)

   Du er ikke den eneste der har taget fejl med tasken, det er heller ikke nemt när de opkalder den efter en sä populaer by :-D

   Rigtig god weekend til dig ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *