web analytics

Nedtælling til Italien…

Om præcis en uge tager vi til Gardasøen og vi har taget hul på pakningen ;-)

Nedtælling til Italien...

Det første vi gør når vi skal på kør-selv ferie er at tjekke campingkassen, derefter bliver de andre ting fundet frem og pakket lidt efter lidt. Det vigtigste først, grillgrej, kameragrej og tegnegrej, derefter kommer tøj og sko :-P

Denne gang har vi valgt at tage (næsten) alt vores fotogrej med, for det er rigtig længe siden vi har brugt alt det udstyr vi har til at stå på hylden og samle støv, så nu er det spændende om det også bliver brugt i Italien :-)

4 kommentarer til “Nedtælling til Italien…

 1. Det ser ihverttilfælde spændende ud :-) En af de ting som jeg også godt gad var at komme på en forlænget foto weekend, og rigtig kunne give sig tid til det :-) Selvfølgelig med en lærer som kunne give gode tips ang. indstillinger osv. ;-)
  God pakning og weekend :-)

  1. Der må da være masser at fotografere i Zürich?

   Det er længe siden jeg har givet mig tid til at fotografere. Jeg har haft nogle år hvor jeg har haft mistet lysten til at fotografere fuldstændigt, men lysten og interessen kommer tilbage nu og selvom jeg er lidt rusten skal det nok komme igen ;-)

   Derfor har vi ogsä pakket vores Nikon udstyr og nogle af de filtre og objektiver som vi aldrig har fået leget med, så det bliver spændende :-)

   Nu håber jeg bare at jeg kan holde til at slæbe rundt på det..

   Rigtig god weekend ;-)

  1. Ja vi fandt lige et godt tilbud ;-)

   Jeg har altid mit Olympus med, for det fylder ingenting i tasken når man går rundt på ferie og denne gang har vi valgt vores Nikon udstyr også, jeg har en almindelig all-round på kameraet og derudover har jeg en zoom til zoo og en macro til at lege med og alt grejet i den anden side er mandens :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *