web analytics

Strik, hygge og avocadosten i spiring…

Vi søndagshygger. Vi gider ikke noget for der er overskyet og der er koldt. 8 grader er vi nede på efter en uge med 25-27 grader…

Strik, hygge og avocadosten i spiring...

Jeg var gået lidt i stå med min trøje, så meget i stå at jeg overhovedet ikke kunne huske hvor jeg var kommet til og måtte derfor pille hele venstre forstykke op igen :-) Nu har jeg strikket ventre forstykke endnu engang og er snart halvvejs med højre forstykke :-)

Strik, hygge og avocadosten i spiring...

Strik, hygge og avocadosten i spiring...

Min avocadosten har endelig givet sig og den spirer! Jeg tror efterhånden jeg har haft 5-7 sten til spiring men ikke en af dem har gjort noget som helst :-(

De andre sten havde jeg sat 3 tandstikker i så de kunne hænge på kanten af et glas og kun lige røre vandet med bunden af stenen (som jeg havde læst mig frem til de skulle) Denne sten har også hængt på et glas, men da der ikke skete noget og jeg havde en potte med jord til at stå ved siden af, fra en blomst der var visnet, satte jeg stenen deri og nu sker der noget :-)

2 kommentarer til “Strik, hygge og avocadosten i spiring…

    1. Jeg er spændt på at se hvad denne bliver til, for alt andet her i huset har åbenbart bestemt sig for, at jeg har grønne fingre og det kunne jeg ellers skrive under på at jeg ikke har, så det må være noget i luften :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *