web analytics

Instagram billede på Net-a-Porter…

Da jeg lukkede Instagram op i dag, var det første billede fra Net-a-Porters profil..

Instagram billede på Net-a-Porter...

.. og da jeg kiggede nærmere på det, fik jeg øje på billedet i øverste, højre hjørne og det er sørme mit Insta-billede af mit Marc J tørklæde jeg fik af manden i fødselsdagsgave, der blev vist i “Hvad man har købt i ugens løb” ;-)

4 kommentarer til “Instagram billede på Net-a-Porter…

    1. Hehe ja, førhen da jeg deltog i konkurrencer sad jeg altid klar ved mailen og ventede spændt på resultaterne, om man havde fået udvalgt et billede eller om man bare ikke fik point nok – uhhh det her er da næsten ligeså spændende :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *