web analytics

4 kommentarer til “Krible krable billeder….

 1. DET kan jeg godt forstå! Har du aldrig taget makro billeder før? Hmm en spændende beslutning….syntes at makro billeder er så flotte og spændende!
  Selv drømmer jeg om næsten det samme, nemlig den 100mm macro fra Canon :-) Den er snart inden for rækkevidde, for jeg har en sparebøsse hvor jeg har samlet mønter i, i over 1 år og har besluttet at det skal være til makro objektivet. Og den er meget snart fuld!! wouhh jubii :-)

  Af hvilken grund vælger du en Sigma? Det er bare nysgerrighed, for jeg googler også lidt og prøver at finde ud af hvad jeg virkelig skal vælge når det er så vidt.

  god aften :-)

  1. Jeg har taget mange macrobilleder, men de eneste billeder jeg har til at ligge online kan du se i dette album og de er taget med en Nikon 60mm Micro sidste år:
   http://galleri.muggiogkone.dk/Tyskland/Til-Fods/Freising-Marzling-Hike/25353518_QGXNMJ#!i=2085162923&k=PsjwM7J

   Jeg kan ikke huske hvorfor jeg i sin tid lige valgte Sigmas macro, men jeg ved at vi brugte lang tid på at finde frem til netop den. Den får rigtig gode anmeldelser og vi har i forvejen en 10-20mm, 30mm, 50-150mm og en 70-300mm fra Sigma og vi er rigtig glade for Sigmas objektiver…

   Det er virkelig svært når man skal vælge nye objektiver, for der er så mange og hvilke er lige bedst osv. Jeg kan anbefale http://www.dpreview.com der kan man finde billeder taget med de forskellige objektiver, anmeldelser af både objektiver og kameraer og alt muligt andet godt :-)

   God aften og god jagt :-P

 2. Super billeder, tak for linket. Ja, det er en jungle som er svær at finde ud af, og den reklamerer alle med noget andet. Dprewiev siden kender jeg godt, den benytter jeg mig også af. Hvad der også er godt er digitalkamera.de :-)
  Er der bildstabilisator på dit nye objektiv? (Undskyld, men ved ikke hvad det hedder på dansk).

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *