web analytics

I arkiverne og lidt drømme om nyt grej…

Der er nærmest blevet vinter igen og jeg er stadig sløj, så hvad er bedre end at kigge lidt i billedarkiverne :-)

I arkiverne...

De går mange år og flere kameraer tilbage. Det sidste, mit D200, har jeg efterhånden haft i omkring 6 1/2 år og jeg overvejer om det er tid til at investere i et nyt ;-)

Det er dog lidt vemodigt, da det er det kamera jeg købte, da jeg fik mit første rigtige fotojob og det er det jeg har skudt de fleste af mine billeder med, men alting har en ende og det kunne nu være fedt med et nyt og lækkert kamera, så jeg må på den igen med at putte mønter i opsparingen :-P

6 kommentarer til “I arkiverne og lidt drømme om nyt grej…

 1. Kære Annemette. Har læst med på din blog et stykke tid, og jeg nyder det meget. Du tager de flotteste billeder og så har jeg boet i Karlsruhe i to år, så det er skønt at se billeder fra sydtyskland. Mange glade hilsner Mia

  1. Hejsa Mia,

   Velkommen til og tusind tak for dine søde ord :-)

   Sydtyskland er ikke et helt dårligt sted at bo. Vi har i hvert fald ikke planer om at flytte herfra foreløbig ;-)

   Vi har tit snakket om en vandretur til Schwarzwald, måske du har nogle gode fif til området? ;-)

   Kærlig Hilsen
   Annemette

 2. Hej igen. Lidt pineligt, men jeg var kun i Schwarzwald to gange, der var så smukt.
  Men jeg var kun 18 år, da jeg boede i Karlsruhes centrum og elskede livet der, mine venner boede i Pforzheim, så der kom jeg også. I dag er jeg 38 år,og er meget glad for naturen, men som 18 årig var det livet i Karlsruhes centrum og badesøerne omkring Karlsruhe der var livet :0)

  De bedste hilsner Mia P.s. Bliver lidt nysgerrig, hvad arbejder I med i Tyskland?

  1. Hehe, nej som 18 årig var naturen nok ikke det der stod øverst på listen :-D

   Min mand er IT manager og jeg er hjemmegående hausfrau :-) Vi fik muligheden for at flytte herned da firmaets afdelingen i Aalborg lukkede og det har vi bestemt ikke fortrudt ;-)

 3. Det lyder spændende :-) ja, man kan få lang tid til at gå med at finde ud af hvilket kamera der passer en bedst og er det ikke tit sådan at man ender med at vente på at den nyeste model kommer på markedet ;-) Er spændt på hvilken retning du kigger i ;-) men tror at jeg har en lille anelse hi hi

  P.S. til et nyt kamera skal der godt nok et par mønter til ;-)
  P.P.S min sparegris (dinosaurier) er snart fuld!!!!!

  1. Jeg fik mit D200 i starten af 2007 og har været virkelig glad for det og hvis jeg ikke får det solgt, så beholder jeg det, for det er stadig et rigtig godt kamera, men der er kommet rigtig mange henvendelser på det, så det skal nu nok blive solgt inden længe ;-)

   Jeg er absolut ikke den der venter på det nyeste og jeg har også fravalgt de helt dyre, for det syntes jeg ikke kan betale sig når man ikke fotografere professionelt mere..
   Jeg tror jeg har fundet frem til en god mellemting, så nu skal der bare skrabes mønter sammen :-P

   Min gris er som sagt gabende tom, så der skal skrabes MANGE mønter sammen nu :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *