web analytics

Hip hip hurra..

Manden har fødselsdag i dag og endelig skinner solen, ikke at jeg tror de to ting hænger sammen, det er vist mere en tilfældighed ;-)

Tillykke med dagen, Honey ❤ Gaven har du jo fået, så du må igang med at eksperimentere når vejret bliver bedre :-)

10 kommentarer til “Hip hip hurra..

  1. Tillykke med manden:)

    Jeg kan desværre ikke sende mails i dag, for min mail er helt umulig! Vil bare lige sige tak for handlen:)Den er super fin og dine forældre er da bare såååå søde! Vi fik rigtigt rundvisning i deres fine sommerhus:)
    Tak for hindbærpulveret- det har jeg ikke set før. Giver det både smag og farve?

    1. Mange tak ;-)

      Det var så lidt og jeg håber den kommer til at passe ind :-) Hehe, ja de er ikke værst de to :-D Min mor sagde at der var for meget i kuverten, du skulle have haft penge tilbage..

      Pulveret var en lille gave og jeg håber at du kan finde noget at bruge det til, så kan jeg jo også få lidt ideer til hvad jeg skal bruge det til, for jeg har både hindbær, blåbær, ananas, appelsin og brombærpulver og skal igang med at eksperimentere med det :-)
      Det smager ret kraftigt af bær for det er lavet af 100% bær, ikke nogen tilsætningsstoffer, men jeg tror også at det farver hvis du f.eks. blander det i flødeskum osv. jeg ved det ikke helt for jeg har indtil videre kun haft det drysset ovenpå en kage :-)

  2. Det gør den helt sikkert :)
    Jaa, men jeg synes nu, at det var rimeligt nok med lidt ekstra, også for al besværet med at få den herop osv. Også i forhold til hvad de koster når jeg selv støder på dem på loppemarkeder o.lign. Jeg fandt et sæt den anden dag med 3 kufferter, meget gamle og derfor heller ikke i bedste stand. 1.200 kr ville de have for dem!
    Spændende med det pulver! Jeg er sikker på, at det må være ret godt i frostings og smoothies! Når det er 100% bær kan det jo spises med god samvittighed, så både smoothies, dressinger og drys på yoghurt kan det sikkert bruges til.. Jeg elsker den slags, så mange tak fordi du tænkte på mig :)

    1. Så siger jeg da mange tak ;-)
      Jeg syntes det er helt vildt hvad de tager for tingene, det kan jeg godt mærke når vi er i Danmark og nu har vi jo vænnet os til de tyske priser hvor vi også kun giver det halve for f.eks. dagligvarer ;-)
      Vi skal til et kæmpe loppemarked på næste lørdag, hvis altså ikke det er aflyst p.g.a. alt det her vand, men hvis vi kommer afsted skal jeg tage en masse billeder til bloggen, så kan du se hvordan det ser ud hernede :-)
      Ja man skulle ikke tro det, men tyskerne har overraskende mange spændende madvarer og bl.a det pulver har jeg ledt efter, men det var herredyrt i DK og forleden fandt vi lækkert akaziehonning med chili men vi ligger også tæt på Italien og det kan man godt mærke at det har fået indflydelse på madvarerne her :-)
      Hehe jeg ved jo at du kan lide at eksperimentere, derfor tænkte jeg på dig da jeg fandt det pulver :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *