6 kommentarer til “I dag har der været sommer…

 1. ja det har det også her….der var 40° i bilen da jeg kørte hjem fra arbejde, sved!!! Imorgen tager solen en lille pause men fra søndag og frem i næste uge skulle det blive over 30°….pyh…det er lige lidt for meget for mig.
  Rigtig god weekend til dig :-)

  1. Puha så vil du ikke vide hvor varmt vores altan bliver, der er ingen skygge før hen på eftermiddagen :-(
   Jeg er heller ikke god med for meget varme, derfor går jeg også først på altanen når der kommer skygge, så jeg kan nøjes med at have benene ude i solen mens jeg læser og hører godt musik ;-)
   Her skulle der komme lidt regn i nat og så skulle der ellers bliver lækkert vejr resten af den uge vi kan se frem ;-)
   Rigtig god weekend til dig, Nola – her står den på grill grill og grill, og så lige et enkelt loppemarked :-D

 2. Aii, hvor dejligt for jer. Det har I godt nok osse trængt til. Her har vi så overtaget regnvejret, men det er så ok, hvis bare ikke det er det der bliver kendetegnet for sommeren. :-)

  Nyd solen og den dejlige varme. :-)

  Så må skovstierne da snart være tørre nok til cykelture.

  1. Ja det er skønt, så nu mangler vi bare at vandet stopper med at stige, for det stiger nemlig stadig nogle steder, på trods af at der har været tørvejr i flere dage og folk bliver stadig evakueret fra deres hjem…
   Jeg håber vi alle får en skøn sommer, med tilpas varme og regn så det er godt for alle :-)
   Skovstierne må vist vente til efter sommerferien for der er ikke lige plads til det vilde i kalenderen det næste stykke tid, men vi håber at vi kan komme igang efter ferien og så holde det ved lige i vinteren, for det er jo vores problem i år, at vi overhovedet ikke har været i gang siden sidste år ;-)

  1. Tak, vi nyder den også rigtig meget ;-)
   Jeg skal helst have noget at læse i hele tiden, især inden jeg ligger mig til at sove, ellers sover jeg bare ikke rigtig :-)
   Rigtig god weekend, Marian…

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *