web analytics

Rundtur i vores hjem – gæsteafdelingen…

Her kommer en lille snyde rundtur, for jeg har vist vores gæsteafdeling tidligere da vi flyttede ind og da der ikke er meget der har ændret sig derinde, så får i lige nogle billeder af de nye puder der kom til for et par måneder siden :-)

Rundtur i vores hjem - gæsteafdelingen...

Alle puderne er fra H&M Home, det lyse tæppe på sengen er hjemmegjort, det blå bedstemortæppe til højre er lavet af mandens bedstemor og det til venstre er købt i Agger engang da vi var i sommerhus deroppe :-)

Rundtur i vores hjem - gæsteafdelingen... Rundtur i vores hjem - gæsteafdelingen...

Vi bruger gæstesengen mere nu, efter der er kommet puder og tæpper derind. Vi ligger herinde og tager en lur, læser en god bog eller et blad. Derudover har vi jo også fået løbebåndet ind og det fylder godt, men kan heldigvis slåes op når der er gæster der skal overnatte. Så rummet bliver brugt mere i hverdagen nu, i forhold til før, hvor det kun blev brugt når der kom feriegæster :-)

I kan komme med på de andre rundture i hjemmet her: spisekammeretopgangenentreenstuensoveværelsetkontordelenkolonihaven og køkkenet

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *