web analytics

Havens blomster…

I eftermiddags imens manden tændte op i smokeren, tog jeg en tur rundt i underboens smukke have med mit kamera :-)

Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster... Havens blomster...

Hun har virkelig mange flotte blomster og især hendes kæmpevalmuer er jeg betaget af, men de er dælme svære at fotografere p.g,a. den røde farve og når der så også var solskin og lidt vind, så skal jeg da lige love for at min tålmodighed kom på prøve, men der kom da nogle skud ud af det, som jeg var nogenlunde tilfreds med ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *