Fra den ene ende til den anden…

Vi har været vidt omkring i dag og vi har fået gået en masse kilometer, kørt med metro og spist lækkert mad ;-)

Fra den ene ende til den anden... Fra den ene ende til den anden... Fra den ene ende til den anden... Fra den ene ende til den anden... Fra den ene ende til den anden...

Metro og tram stationen ligger heldigvis lige på den anden side af gaden og vi valgte at tage metroen i formidddags, for der var virkelig lummer varmt…

Fra den ene ende til den anden...

Vi stak som sædvanlig forbi Bakeshop efter et par sandwich som blev nydt på en bænk med udsigt over vandet ;-)

Fra den ene ende til den anden... Fra den ene ende til den anden...

Derefter var meningen at vi skulle på rundtur i det jødiske kvarter, men de holder åbenbart fri om lørdagen for der var ikke meget der var åbent ;-)

Fra den ene ende til den anden... Fra den ene ende til den anden...

Efter en god rundtur i centrum, holdt vi pause med en kold milk shake – jeg tror der har været 25-27 grader i dag og et par gange kom der så mørke skyer, at vi var sikre på, at der kom et ordenlig brag ud af dem, men det skete ikke, der blev bare endnu mere lummert….

Fra den ene ende til den anden...

Det er næsten blevet tradition, at der kommer sko med hjem fra Foot Locker og denne gang var det et par Converse med stjerner på :-)

Fra den ene ende til den anden...

Vi blev enige om at smutte forbi Bakeshop endnu engang og købe lidt forskelligt til aftensmad, som vi kunne nyde på hotellet – det blev til en grøntsags- og en laksespread (jeg ved ikke hvad spread er på dansk :-D) en gulerodssalat, en græsk salat og et bagette.

Nøj den græske salat var god og jeg spiste oliven, Henriette ;-) Deres mad kan helt sikkert anbefales hvis man er i Prag, de er ikke billige i forhold til priserne i Prag, men det er bestemt pengene værd ;-)

Fra den ene ende til den anden...

Da vi havde spist blev der ikke engang tid til at slå mave inden vi smuttede over og tog metroen i den anden retning :-)

Fra den ene ende til den anden...

Fra den ene ende til den anden...

Vi skulle nemlig ud og se Dancing House af  arkitekt Frank Gehry – det er en ret specielt bygning og hold da op hvor har han lavet mange fede bygninger…

Fra den ene ende til den anden...Fra den ene ende til den anden...

Vi gik tilbage mod centrum langs vandet og på vejen kom vi forbi denne spritnye Mini Paceman som lige er lanceret – den er nu fin, men jeg tror stadig vi skal have en praktisk Countryman næste gang ;-)

Fra den ene ende til den anden... Fra den ene ende til den anden... Fra den ene ende til den anden... Fra den ene ende til den anden...

Nu siger jeg godnat for i dag og i morgen går turen atter hjemad mod det bayerske…

5 kommentarer til “Fra den ene ende til den anden…

 1. Hold nu op et fantastisk hus og sikke en akkitektur – wauw. Det vil jeg se næste gang vi skal til Prag :-)

  Tak for nogle fine billeder og ha’ en fortsat god ferie, selvom den slutter i dag. :_)

  1. Frank Gehry har designet virkelig mange fede bygninger, f.eks Vitra’s Design Museum, Guggenheim i Bilbao og Disney’s Koncertsal i Los Angeles bare for at nævne et par af de fedeste bygninger ;-)

   Det er helt sikkert et besøg værd, det er bare ikke så fotovenligt placeret for der er fyldt med køreledninger og de ligger lige i et stort trafikkryds :-)

   Tak og nu kører vi hjemad, men vi har lige et stop på vejen :-)

  1. Tak, Nola og du kan bare glæde dig for Prag er så skøn en by, bestemt en af mine favoritter når vi snakker storbyer ;-)
   Har du været i Prag før eller er det første gang, når I skal afsted?
   Vi har allerede en tur i tankerne til efteråret, hvis der bliver et hul i kalenderen :-D

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *