web analytics

Kender du eblad.org!?

Jeg er blevet gjort opmærksom på siden, eblad.org og jeg syntes det er et virkelig fedt projekt. Derfor vil jeg gerne fortælle jer andre om den, for jeg er sikker på at i elsker at læse blade og bøger, lige så meget som jeg gør :-)

Kender du eblad.org!?

eblad.org samler forskelligt læsestof, som ligger tilgængeligt og ganske gratis på nettet. Jeg syntes det er en super ide, især hvis man som mig er udenlandsdansker og ikke lige kan købe et blad engang imellem, men skal have abonnement for at få dansk læsestof, hvilket hurtigt kan blive dyrt.

Siden byder både på magasiner og bøger i fuld længde, for både børn og voksne….

2 kommentarer til “Kender du eblad.org!?

  1. Nej det kendte jeg ikke, måske fordi jeg aldrig læser magasiner end dem jeg skal læse på jobbet. :-) Men rart at vide hvis lysten skulle komme. Tak for tippet. :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *