web analytics

Ny plan…

Jeg har været alt for rundforvirret og prøvet at leve super sundt med romkugler lavet af dadler og sådan noget, men det er bare ikke mig – jeg er til ganske almindeligt mad og hvis jeg skal have en romkugle, skal den altså være af den rigtige gammeldaws slags af kage, så hellere spise mindre af det ;-)

Så nu har jeg sat gang i en ny plan med et fornuftigt niveau af motion og ganske almindeligt mad, for jeg er altså til rugbrød, pasta og kartofler og det er nu engang en plan der skal holde resten af livet og ikke bare et par måneder frem :-)

Sidste år sluttede jeg med et vægttab på 7 kg og i år har jeg lige så stille taget på, så nu er vægttabet siden start på kun 3,4 kg, men jeg sætter gang i min efter-mit-eget-hoved-plan nu og jeg skal nok opdatere løbende, hvis når der er nyt at fortælle :-)

Rigtig god weekend, nu vil jeg lave mig et dejligt varmt karbad, for der er blevet biiping vinter igen her i det bayerske :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *