web analytics

Friske råvarer i ferien…

Der er ikke længe til vi kører nordpå og i år er sommerferien 3 uger, hvor vi skal tilbringe den første uge på Møn sammen med min svigerfamilie og er du så færdig jeg glæder mig! Der er lagt an til revanche i petanque, vigtige kampe om æren i Speedminton og selvfølgelig masser af god mad og en lille forfriskning :-)

Friske råvarer i ferien...

En ting der er masser af i det danske sommerland er friske råvarer og glad for god mad som jeg er, har jeg selvfølgelig lavet lidt hjemmearbejde og har fundet frem til de bedste steder at få friskfangede fisk, gode søde jordbær og nyopgravede kartofler – jeg er helt klar til hjemmegjorte stjerneskud og røde jordbær til dessert, grill og kolde drinks, serveret med masser og masser af familiehygge :-)

2 kommentarer til “Friske råvarer i ferien…

    1. Jeps og jeg glæder mig ualmindelig meget til at slappe af og bare være, for i år er der, for første gang, ingen store fester o.s.v. vi skal til, så vi skal bare hygge og spise god mad :-)
      Til næste år har vi til gengæld skemaet fyldt helt op med guldbryllup og runde fødselsdage – så det er med at nyde i år hvor der ikke er noget i kalenderen ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *