web analytics

6 kommentarer til “Aftentur til Daneflint…

 1. Taenkte “tidens tand” da jeg sa dine skoenne billeder,Shell og Esso som traeder frem i farverne vi allerede som boern laerte at kende, via overfoeringsmaerker bl.a, som vi fik paa tankstationerne.Forladtheden er slaaende.Oliesmoerekanden staar bare der……

  1. Jeg elsker sådan nogle steder – nogle ser ud som om folk bare har smidt hvad de havde i hænderne og er gået hjem og alle tingene ligger bare og venter på at folkene kommer igen og optager arbejdet, mens andre steder ser helt tomme og forladte ud…

   Det var under alle omstændigheder et spændende sted ;-)

 2. Ja,at du holder af de steder-viser dine billeder tydeligt :)saa naensomt. Oliesmoerekandens dryp og nogen maa rejse doeren og saette den paa plads igen :)saa der ikke er gennemtraek og flintstoevet hvirvler op :)

  1. Det var et fedt sted men vi turde ikke bevæge os for meget rundt der, for der stod adgang forbudt ;-)
   Det er et filter i lightroom jeg bruger, det passer perfekt til sådan et lidt dystert udtryk ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *