web analytics

MTB Track Gateway Blokhus…

Meget af vores 2 ugers ferie i Blokhus blev brugt i Klitplantagen. Efter det fine Gateway kom til i 2012, er der virkelig kommet gang i folk, for der er rigtig meget at komme efter i Klitplantagen nu. Der er f.eks. kommet en kæmpe skovlegeplads, en stor shelterplads hvor man kan overnatte, picnicplads med bålplads og naturbageovn, der er lavet en masse stier som fitnessruten, sundhedsruten, cykelruter og vandreruter…

Vi har benyttet os rigtig meget af alle de ruter der er lavet og her er en lille film fra vores tur på MTB ruten.

Ruten er 8 km og den er kategoriseret som  middelsvær. Det kom bag på mig at det var så hårdt, men der er mange forhindringer der skal passes på, mange hurtige og snævre sving og jeg havde et enkelt styrt, da jeg ikke helt kunne komme op ad en af bakkerne, så cyklen begyndte at køre baglæns og jeg måtte enten ryge med baglæns eller vælte til siden – jeg valgte at vælte til siden og lande i en bunke tørre granner :-P

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *