Lidt nyt cykelgrej skal der til….

Jeg har fået lidt nyt grej på cyklen :-)

Lidt nyt cykelgrej skal der til...

Nye pedaler, der er bredere og med spikes ;-)

Lidt nyt cykelgrej skal der til... Lidt nyt cykelgrej skal der til...

En cykeltaske til styret hvor mit Nikon passer perfekt ned i, så jeg er fri for at have det i rygsækken. Det er noget nemmere at komme til nu ;-)

Lidt nyt cykelgrej skal der til...

Ups! Der røg lige et par nye Salomon med i kurven hos Intersport – det er det tredje par speedcross sko jeg har og jeg elsker dem! De sidder perfekt på foden og de “spikede” såler gør at man står fast på alt underlag og man nærmest “svæver” når man går, så man bliver ikke så træt i fødderne efter mange kilometers vandring, de er lette og så er jeg vild med farverne :-D

2 kommentarer til “Lidt nyt cykelgrej skal der til….

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *