web analytics

Lækker morgenmad og Cube nyheder…

Jeg har prøvet nyt til morgen – fra “Verdens Bedste Kur“..

Lækker morgenmad og Cube nyheder...

Det er bestemt ikke sidste gang jeg gider lave det til morgenmad :-D

Cube er kommet med de nye 2014 modeller og endelig er der nogle farver jeg gider :-D Cube har kun et farvevalg for hver model, så hvis den model du gerne vil have, ikke har en farve du kan lide, ja så må du vente :-(

Vi har snakket om at få et par fullsuspension mountainbikes, for vi kunne godt bruge de fjedre bagi, på mange af de strækninger vi kører og hvis vi skal til at gøre noget mere ud af at køre i alperne på længere strækninger, kan vi helt sikkert godt bruge dem, samt nogle bedre bremser og hvad det ellers kræver at køre på de lidt mere besværlige underlag man finder når man kommer udenfor veje og skovstier :-)

Jeg har kig på disse 2 modeller:

Lækker morgenmad og Cube nyheder...

Cube Sting WLS 120 SL…

Lækker morgenmad og Cube nyheder...

Cube Sting WLS 120 PRO, som er fully-udgaven af den model jeg har nu..

Det er godt man har noget at ønske sig, især når man bliver 40 år til foråret hvor de nye cykler kommer :-D

2 kommentarer til “Lækker morgenmad og Cube nyheder…

    1. De er bare så fede ;-)
      Vi kan især mærke det når vi er ude på de lidt mere vilde trails og f.eks da vi var i Kroatien, der mærkede man den manglende bagfjeder, for det var store sten vi kørte på det meste af vejen og i alperne er det også meget stenet og så er det altså rart for bagdelen med lidt affjedring og nogle ordenlige bremser når man kører nedad :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *