web analytics

Graggerschlucht…

Ikke så langt herfra ligger Graggerschlucht og vi har efterhånden besøgt en del slugte og de plejer at være flotte, så der gik turen hen i dag ;-)

Graggerschlucht... Graggerschlucht... Graggerschlucht... Graggerschlucht...

Vi skulle finde 10 geocacher samt en bonuscache og en af dem voldte os lidt problemer ;-)

Graggerschlucht... Graggerschlucht... Graggerschlucht... Graggerschlucht... Graggerschlucht... Graggerschlucht...

Vi fandt en bænk i solen hvor vi kunne spise madpakker og vi havde ikke mere end lige sat os, så kom der en gammel mand i traktor med to køer der traskede bagefter imens han kaldte og kaldte. Lige så snart de fik øje på os var de på afveje og spørg lige om min madpakke blev snuset godt igennnem, den var fyldt med kosavl bagefter, så det var godt den var i en pose – sådan et par bøllekøer! :-D Vi mødte dem forresten igen senere hvor manden fangede dem helt tæt på….

Graggerschlucht... Graggerschlucht...

Cacherne idag var ret sjove og de var ikke lige nemme at spotte ;-)

Graggerschlucht...

Sådan en lille fætter med punkerhår ville jeg gerne have med hjem og de var i hvert fald ikke bange for de folk der kom forbi, faktisk lige modsat, de stod nærmest ovenpå hinanden for at hilse :-)

Graggerschlucht...

Dagen bød på 23 grader og flot solskin, 11 cacher blev logget og 10 km blev der gået, så det var en god dag i alperne ;-)

6 kommentarer til “Graggerschlucht…

  1. Skoent vejr,skoen natur…..men Annemette en ting kan jeg ikke greje-dyret der staar foran gavlen under den helt “Oestrigske balkon” med symmetriske blomsterkasser,hvad er det for et dyr-det ligner en Elg,men det er jo umuligt………..eller ? ;)
    Fortsat god ferie :)

    1. Her er så skønt og vi er virkelig heldige med vejret :-)
      Hehe det er en stor elg i træ der står ved gavlen og jeg undrede mig også lidt da jeg så den – tænkte lige, hold da op vi er gået for langt mod nord :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *