6 kommentarer til “Billeder fra Østrig 2013…

 1. Tusind tak Annemette ,dem skal jeg lige have set naermere paa :) det er de helt sikkert mere end vaerd !
  Det har vaeret en fornoejelse at “vaere en uge i Oestrig” via de skoenne billeder i har vist.

 2. Jeg har aldrig været i Østrig…….men nu er det lige før det føles sådan! Tak fordi du lader os kigge med- det er fantastisk flotte billeder og et dejligt system, sådan lige at slidse

  1. Tusind tak, Pia – det er dejligt at i kan lide at kigge med ;-)

   Jeg har desværre prøvet en gang før ved en anden der kommenterede, at kommentaren blev “bidt” over og vi har ikke rigtig kunne finde ud af hvad der var galt, men vi mistænker lidt at det er når der kommenteres via mobiler eller tablets at det sker…

   Mht. årstid er det svært at anbefale, for det kommer jo lidt an på hvad man er til. Vi rejser altid i April/Maj og i September/Oktober fordi vi vandrer og cykler, så der må helst ikke være for varmt og derfor rejser vi altid forår og efterår.
   I år var det sidst i September og sidste år var vi afsted i den 3. uge i oktober, men når man rejser forår og efterår er vejret jo lidt mere ustabilt end hvis man rejser om sommeren, men vi har været utrolige heldige med vejret alle de gange vi har været på ferie ;-)

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *