web analytics

September 2013…

Denne måned har været lidt flad i forhold til både Juli og August, men de første uger var meget påvirket af at jeg manglede min B12 indsprøjtning, så der var ikke meget energi at tage af :-(

September 2013...

September 2013...

Men da jeg først fik min indsprøjtning kom vi tilbage på sporet og september måned blev helt god alligevel ;-) Vægten står stille, men det er bedre end at den går op :-P

Vores tur til Østrig blev også mere aktiv end sidste års tur! I år blev det til ialt knap 86 km og 1846 hm på cykel og til fods, sidste år var det kun 45 km og 1543 hm, så det er næsten dobbelt op på kilometertallet, men vi havde så mere stigning på sidste år :-)

 

4 kommentarer til “September 2013…

 1. Godt energien kom tilbage, så du kan nyde det smukke efterår aktivt.Hvorfor får du B-12 vitamin som indsprøjtning, kan man ikke tage dem som tabletter ? Mange efterårshilsner Mia vi har det smukkeste vejr i Kbh idag, helt blå himmel og sol :0)

  1. Ja det var godt, det er forfærdeligt når man er helt flad for energi :-(
   Jeg får den som indsprøjning fordi jeg syntes det er den bedste løsning for mig ;-)
   Jeg skal have en indsprøjtning ved lægen hver 9. uge, væsken skal sprøjtes ind i en muskel i enten ballen eller i overarmen og efter hvad jeg har læst, skulle jeg have flere tabletter om dagen hvis jeg skulle have det i tabletform og det ville jeg bestemt ikke bryde mig om, for jeg har svært ved bare at sluge en Panodil og jeg kunne forestille mig at jeg ville “føle” mig syg hvis jeg skulle tage alle de tabletter og med indsprøjtningerne mærker jeg jo ikke noget til det – hvis altså jeg husker at overholde tiderne :-)
   Her har vi lige haft et par dage med gråvejr, men idag stråler solen så det er bare skønt! Rigtig god onsdag til dig :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *