web analytics

Med pels og stjerner…

Jeg har omsat nogle uldrester til fine huer ;-)

Med pels og stjerner...

De 2 af dem er med stjerner og pels ;-)

Med pels og stjerner...

Opskriften på disse huer er fundet lige her og mønsteret kan i finde i bunden af opskriften her, hvis I skulle få lyst ;-)

De 2 andre huer er med samme stjernemønster, men i en lidt mere poset “skater” udgave, som jeg stadig går og kigger lidt på – skal der pompon på, eller skal de være uden!? Der skal nok komme et par billeder af dem når jeg bestemmer mig :-P

6 kommentarer til “Med pels og stjerner…

 1. Hvor er de fine også med pomponerne fra din mor. Og jeg er for at der ind imellem er lette løsninger som f.eks den færdig pølsehornsdej. SIkke et flot galleri med feriebillederne! Fortsat god weekend♥

  1. Tak, Tina :-)
   Jeg havde ledt på nettet efter de pomponer i pels, men de kostede fra 160-250kr stk. og jeg vidste at de havde dem i en garnbutik i Saltum til kun 60kr, så jeg måtte sende min mor afsted og få dem leveret pr. post ;-)
   Det var heller ikke så dårligt for så kom der lidt nyt læsning og dej med oveni hatten :-D
   Vi er blevet rigtig glade for galleriet nu efter det blev opdateret og det er sjovt at have feriebillederne samlet, så man nemt kan kigge dem igennem engang imellem og måske andre kan bruge dem til inspiration til kommende rejser :-)
   Rigtig god weekend ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *