web analytics

Turbo pølsehorn….

Der kom en pakke fra min mor forleden med pelspomponer som hun har købt for mig og i pakken var der også 4 ruller med pølsehornsdej :-D

Turbo pølsehorn...

Jeg kan godt lide at lave mad. Jeg kan også godt lide at lave mad helt fra bunden, men nogle gange kan jeg altså også godt lide at springe over hvor gærdet er lavest…

Turbo pølsehorn...

…. så nu har jeg glæden af 32 30 28 friskbagte pølsehorn, lige til at komme i fryseren og tage op når man bliver småsulten, eller når vi skal på tur :-)

8 kommentarer til “Turbo pølsehorn….

 1. Ja det er da smart! Og de ser lækre sprøde ud. Syntes i det hele taget at man finder meget mere færdig-mad og størrer udvalg i DK end her. Eller hvordan oplever du det?
  God dag til dig :-)

  1. De er skønne når det lige skal gå lidt hurtigt og de smager godt ;-)
   Her kan man godt se at tyskere ikke er det store gourmet folk, for supermarkederne bugner med færdigretter, færdig tærte-, pizza-, strudel-, butterdej, der er flere kølediske bare med “pap” pizzaer o.s.v.
   Man mærker det også når manden får noget af det jeg laver med på arbejde, hans kollegaer er helt vilde når han kommer med sin transportkasse med kage – de troede først at jeg var bager/konditor og det er altså ikke de store mesterværker jeg laver :-)
   Men konfekten til jul, de forskellige slags nødder jeg har lavet, syltetøj, snaps, kager, muffins og diverse som jeg har eksperimenteret med, er jo normalt for os danskere at gøre-selv men hernede er det ikke helt normalt tror jeg :-D

 2. Vi skal holde barnedåb og til børnene tænker jeg, at der bla skal være pølsehorn. Men med en lille pige der aldrig sover, er man nødt til at springe over hvor gærdet er lidt lavt ind i mellem. Kan pølsehonrsdejen anbefales?

  1. Hejsa Cecilie,
   Jeg syntes at dejen er et udemærket alternativ når det skal være lidt nemt og jeg ved at min mor også bruger den meget ;-)
   Den kan tit købes på tilbud til 10 kr pr./rulle…
   Held og lykke med det :-)
   /Annemette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *