2 kommentarer til “1. søndag i advent…

  1. Har aldrig set denne model, og endda med foer.
    Hvor er det typisk, når der er noget fodtøj der bare er det bedste, så er det umuligt at skille sig af med det, det gør ondt. Godt du har fået dig et par i erstatning.

    1. Det er godt nok bare den almindelig model, Karin. Der er ikke for i men en “kant” bagpå der kan bukkes ned.. Jeg har næsten altid kanten bukket op for den er lidt irriterende at have til at være bukket ned, for så stritter snørrebåndshullerne ud i luften :-D
      Jeg har “desværre” en svaghed for sneakers i almindelighed og jeg tror jeg har lidt for mange og jeg er også lidt for længe om at få dem smidt ud :-D Men til gengæld går jeg næsten heller ikke i andet end sneakers så de bliver brugt – det er kun om vinteren hvor jeg går i støvler ellers er det altid sneaks ;-)

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *