web analytics

Det var den weekend…

Jeg syntes tiden flyver afsted og løber fra mig lige for tiden. Det samme gør weekenderne ;-)

Det var den weekend...

Lørdag fik vi lappet huller i væggen fra både fjernsyn, billeder og lamper, der var blevet pillet ned og vi fik de nye lamper og billeder op :-)

Det var den weekend...

Søndag var hyggedag og vi fik morgenmad i hyggekrogen, så nogle afsnit “Dexter” og søndag eftermiddag så vi dokumentaren “Blackfish” på Netflix om de sølle spækhuggere i SeaWorld og Loro Park på Tenerife, som har været skyld i flere alvorlige uheld og dødsfald siden 70’erne.

Det var en virkelig barsk film og jeg har altid sagt at jeg vil aldrig betale for at se de shows og dermed støtte at de holder de store dyr under så trange forhold og jeg kan da lige love for at den holdning er blevet endnu stærkere efter jeg har set denne film! Det handler kun om penge og om at dække over de faktiske hændelser der fik 3 trænere dræbt og endnu flere alvorligt skadet under arbejdet med de store dyr, bare for at beskytte indtægterne fra de shows..

Filmen kan kun anbefales!

Det var den weekend...

Jeg fik hakket endnu en forside til en pude. Nu skal der bare lige hæftes ender og den skal skylles op så den er klar til at blive sendt mod nord til min nevø’s kæreste :-)

4 kommentarer til “Det var den weekend…

    1. Jeg har gang i så mange spændende projekter lige nu, så det gør jo at tiden bare forsvinder, men så er det jo heller ikke så slemt når den går med gode ting ;-)

      Rigtig god uge til dig! Håber du også får nydt den ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *