web analytics

4 kommentarer til “Ugen i billeder….

  1. Puha, ja denne uge forsvandt bare og jeg syntes ikke jeg fik lavet noget som helst, men noget må jeg jo have lavet med alle de dage og timer :-)

   Rigtig god weekend til dig, Karin ;-)

 1. Det kender jeg kun alt for godt! Og desværre er jeg begyndt at få lidt dårlig samvittighed overfor bloggen…og det var jo ikke det der var meningen….det har man jo på alt for mange områder i forvejen!
  Sikken en dejlig kreativ uge du har haft! Skønne ting du laver :-) Kobberflettet ser vildt godt ud :-)
  God uge til dig :-)

  1. Jeg nåede ikke engang at sige mandag før det var fredag :-)
   Her sker der heller ikke det helt vilde på bloggen, men jeg er lidt mat for tiden og så er der heller ikke så meget spændende at fortælle om og dårlig samvittighed har jeg afskaffet for længe siden, for jeg gider ikke bruge mit liv på dårlig samvittighed ;-)
   Jeg kommer vidt omkring i den kreative del for tiden og jeg kan mærke at det gør godt oveni bøtten, så sådan må det være lige nu :-)
   Rigtig god uge, jeg håber den bliver uden dårlig samvittighed og masser af gode oplevelser :-*

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *