web analytics

Så er kontoen på nul…

Jeg har tømt min opsparing ;-)

Så er kontoen på nul...

Jeg har længe ledt efter en taske til min bærbar og det var ikke nemt at finde til min lille 11″, men nu hvor jeg har fået den nye 13″ er det lidt nemmere ;-)

Så er kontoen på nul...

Hos Caseable kan man designe sin egen, med sine egne fotos osv. Det blev til en sort med et af mine fotos fra Rotterdam Zoo og med min www på bagsiden ;-)

Så er kontoen på nul...

Det var supernemt og så kom jeg kun af med 450 kr inkl. porto så det var jo ikke den helt store udskrivning ;-)

Så er kontoen på nul...Så er kontoen på nul...Så er kontoen på nul...

Det var så til gengæld mine nye høretelefoner, men de er alle pengene værd og jeg kommer til at bruge dem rigtig meget. Jeg har fået dem i den nye matte sort og har rød ledning på – så nu mangler jeg bare en ny iPod :-)

8 kommentarer til “Så er kontoen på nul…

    1. Jeg er også vildt glad for den og uanset hvilken pung man tager fra, så får man ikke ret meget computertaske til den pris nogen steder, så jeg syntes det er i den billige ende hvis man skal have en taske og så er den ovenikøbet personlig ;-)

    1. Ja det er så herligt med den taske :-)
      Jeg har også kigget på de her Beats-bøffer længe, men syntes de var for dyre – men efter en halv times brug fik jeg ondt på ørene af dem jeg har og dem der følger med de forskellige apparater er jeg ikke så vilde med, så tænkte jeg at nu ville jeg ofre det der skulle til, for nogle der er ordenlige og sidder godt ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *