web analytics

Løse ender….

Der er fantastisk vejr i disse dage og vi har været ude på en aftentur de fleste dage i denne uge, for det er med at nyde det så længe det varer ;-)

Løse ender...

Ellers er der ikke sket det helt vilde her ;-)

Løse ender...

Jeg har fået min Friday færdig, den mangler kun knapper og ligger lige nu til tørre og så har jeg fået taget hul på min bogstavtegning, den har ellers lagt stille siden jeg lavede bogstaverne :-P Jeg har også fået strikket en del på min Plissé trøje, jeg mangler faktisk kun ærmerne og det gør jeg jo også på mit evighedsprojekt, den sorte cardigan, men den er som sagt et evighedsprojekt, så den bliver nok ikke færdig foreløbig :-D

Weekenden byder vist på skyet vejr, men vi vil se om vi ikke kan komme ud og gå en ordentlig tur og ellers står den nok bare på hygge ;-) Lige nu dufter der af bacon, cocktailpølser og rødvin ude fra ovnen, for der står simremad på fredagens menu :-)

God weekend derude :-)

4 kommentarer til “Løse ender….

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *