web analytics

Uldbryllup…

I går havde vi bryllupsdag. Uldbryllup som 7års bryllupsdagen hedder ;-)

Uldbryllup...

Jeg fik ikke noget uld, men derimod lækkert skind – en taske fra Liebeskind, som dog ikke var kommet i butikken, så jeg fik et gavekort til den og så håber vi at den kommer engang i næste uge ;-)

Uldbryllup...

Jeg startede dagen med morgenmadshygge med mig selv…

Uldbryllup...

Så fik jeg støvsuget og ryddet lidt op, og kunne begynde på lidt overraskelser, til manden kom hjem fra arbejde ;-)

Uldbryllup...

Til frokost lavede jeg lidt hønsesalat, som var virkelig lækkert. Det var bare et par kyllingebryst kogt i hønsebouillon og pillet i stykker, som jeg sammen med ærter og frisk ananas, rørte sammen med en dressing af kvark, mayo, karry, friskkværnet salt og peber – den kan anbefales ;-)

Uldbryllup...

Da manden kom hjem var der karbad og hygge klar, så kunne han ligge der imens jeg lavede mad ;-)

Uldbryllup... Uldbryllup...

Menuen bestod af oksemedaljoner med hjemmelavede rösti, grønne bønner og whiskysauce :-)

8 kommentarer til “Uldbryllup…

 1. Hjertelig tillykke med bryllupsdagen :0). Kom til at tænke på, om I taler dansk sammen hjemme ? Da jeg boede i Tyskland for 20 år siden, glemte jeg næsten dansk, fordi ALT var på tysk, selv biograffilmene. Jeg blev indlagt med blindtarmsbetændelse og lægerne sagde, at jeg talte tysk i søvne :0). Siger man stadigvæk de, til folk man ikke kender? Blev bare lidt nysgerrig . God dag til dig

  De bedste hilsner Mia

  1. Mange tak, Mia :-)

   Vi taler dansk sammen, men vi er jo også kun os to og jeg taler næsten kun det tyske jeg har lært efter vi flyttede herned, for tysk har aldrig været (og er stadig ikke) min stærke side ;-)

   Man siger stadig de, men mest til folk der er ældre end en selv tror jeg, men man siger Hr. og Fru. Jeg syntes det er vildt mærkeligt at blive kaldt Frau Pedersen :-D

   Rigtig god dag, Mia :-)

 2. Kære Annemette. Spændende at høre om :0). Synes at der er ret store kultur forskelle, selvom det er vores naboland. Fx. Kurbade, bio supermarked osv. Synes også det var anderledes, at der næsten ikke fandtes vuggestuer. Det ville være spændende med et blogindlæg om kulturforskellene, bare en ide :0). Mange hilsner en der eelsker sydtyskland ps frau Pedersen er da fint :0)

  1. Det er sjovt med den store forskel på Danmark og Tyskland, men der er også stor forskel på nord- og sydtyskland – det er et helt andet folkefærd hernede i forhold til de nordtyskere som man f.eks. kender som turister i DK..

   Der er stadig mange der selv passer børnene her, i stedet for at sende dem i vuggestue, eller de bliver passet af bedsteforældrene – min mand har faktisk nogle skattemæssige fordele fordi jeg er hjemmegående, så det bliver belønnet hernede, at have en kone der går hjemme ;-)

   En af de forskelle jeg elsker er hvor billigt netop Bio-varer er – der er næsten ikke forskel i pris på almindelige varer og bio-varer. Det kan man jo ikke lige sige i DK, hvor det er voldsomt dyrt at købe økologisk..

   Hehe Frau Pedersen får mig til at kigge mig om efter min mor :-D

   Jeg elsker også sydtyskland og jeg tvivler på jeg flytter herfra foreløbig ;-)

   Rigtig god fredag…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *