web analytics

Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur…

Vi startede med at køre til Lazise for der var marked idag ;-)

Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur...

Vi købte nogle skønne skærebrædder af oliventræ, håndlavet i Verona…

Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur...

Efter Lazise var meningen vi skulle ud og se en blomster park, men der rumlede godt og himlen blev lidt mørk så den venter vi med og på vejen hjem kørte vi i stedet til et lille kapel som vi havde hørt om fra Penny, som er hende der står for vores mobilhomes på campingpladsen…

Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur...

Det lille kapel rummer knogler fra 7000 soldater og vi kan ikke rigtig finde ud af hvad det gik ud på for det hele stod på italiensk ;-)

Tilbage på pladsen fik vi en sandwich til frokost og så gik vi en tur ned til den lille havn der ligger for enden af vejen…

Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur... Marked i Lazise, knogler og en lille gåtur...

Til aften blev grillen selvfølgelig tændt og i morgen håber vi at der er vejr til at tage i blomsterparken…

———-

The day started in Lazise, there was a pretty big marked along the lake shore. After the marked we should have visited a flower garden, but the weather turned so instead we drove to Solferino and visited a small chapel that our campsite manager Penny told us about. The small chapel contains the bones from 7000 soldiers. All the info was in italien, so I didn’t understood much ;-) Back at the campsite we got a sandwich for lunch before we went down to the small harbour at the end of the street. We got the bbq going for dinner and tomorrow we hope the weather is up for at trip to the flower garden ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *