web analytics

Parco Giardino Sigurta…

Dagens udflugt gik til Parco Giardino Sigurta, en kæmpe blomsterpark. Der var rigeligt varmt idag til at spæne rundt og fotografere blomster, men vi brugte da 4 timer derinde og fik nogle gode billeder med hjem på trods af varmen ;-)

Parco Giardino Sigurta...
Parco Giardino Sigurta...
Parco Giardino Sigurta... Parco Giardino Sigurta...
Parco Giardino Sigurta...Parco Giardino Sigurta...

Parco Giardino Sigurta...Parco Giardino Sigurta... Parco Giardino Sigurta...
Parco Giardino Sigurta...
Parco Giardino Sigurta...
Parco Giardino Sigurta...
Parco Giardino Sigurta...
Parco Giardino Sigurta... Parco Giardino Sigurta...

Parken er 600.000 kvm og startede i 1617 og i 1859 blev den brugt som Napoleon 3’s hovedkontor. I 2013 blev den kåret til “Italiens smukkeste park”…

———-

We went to Parco Giardino Sigurta, a huge park. It was pretty hot today so not the best place to run around and take pictures of the flowers, but we spend 4 hours there and got some nice photos in spite of the heat.

The park is 600.000 sq.m. and started in 1617 and in 1859 it was used by Napolion the 3 as his headquarter. In 2013 the park won “Italy’s most beautiful park” award…

2 kommentarer til “Parco Giardino Sigurta…

  1. Ser dejligt ud-jeg haaber paa snart at se den blaa libel her hos os igen-gekkoen og aeslet moeder jeg dagligt :)Skoenne foraarsbilleder,- hvor varmt er der,naar det er for varmt at gaa meget rundt ?

    1. Hehe ja vi er ikke til solferie, så 20 grader er fint til os. Igår sagde den 32 grader da vi kom tilbage til bilen om eftermiddagen og der var ikke meget skygge inde i parken, så det var varmere end hvad vi gider og det er også derfor vi rejser om foråret og om efteråret for vi gider ikke varme ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *