web analytics

Sirmione…

Vi har været i Sirmione.. Det er åbenbart en italiensk helligdag idag, så der var mega mange mennesker og jeg siger bare godt at vi ikke bor på den side af søen! Her på syd/vest siden er der slet ikke så turistet og overfyldt som på øst-siden af Gardasøen. Vi startede i Lugana di Sirmione hvor der var marked og derefter kørte vi ellers i snegletempo ud til spidsen af Sirmione, hvor vi hold længe og ventede på at blive lukket ind på p-pladsen inden vi gik en kort tur i den propfyldte gamle bydel…

Sirmione... Sirmione... Sirmione... Sirmione... Sirmione... Sirmione...

Hehe det har jeg alligevel aldrig set før. I stedet for tændstik og fyrfadslys skulle man bare smide en mønt i og et lys blev tændt automatisk :-D

———-

We‘ve been to Sirmione. It’s apparently an Italian public holiday today, so there was so many people and I’m just glad that we don’t stay on that side of the lake! It is not so touristy and crowded here on the south/west-side as on the east-side of Lake Garda.

Today we started in Lugana di Sirmione, where there was a market and then we drove at a snail’s pace to the tip of Sirmione, where we waited a long time to be let in to the parking lot before we went for a short walk in the jam-packed Old Town… 

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *