Lidt blandet hverdag herfra…

Der er lidt dødt her på kanalen og det er bestemt ikke fordi der slet ikke sker noget, men jeg har lige mit hoved andre steder for tiden og hele foråret har været lidt træls for mig.

Nå, men som mange af jer ved, har jeg prøvet at ændre min livsstil og i perioder er det lykkedes og andre ikke. Jeg har haft nogle andre ting som har rumsteret i mit hoved, som åbenbart skulle ryddes op inden det ville lykkedes, så nu har jeg brugt de første måneder af 2014 på at lufte ud i mit hoved og rydde op i hvad jeg gjorde fordi det var vigtigt for mig og hvad jeg gjorde fordi det var vigtigt for andre.

Så nu har jeg ligesom gjort op med mig selv at alle andre må komme i anden række, for det bliver nødt til at handle om mig, på mine betingelser og i mit tempo. Jeg kan ikke leve mit liv med at gøre alle andre tilfredse, for det kan simpelthen ikke lade sig gøre ;-)

Nu er der luftet ud i knoppen, så nu skal jeg bare have brændt noget krudt af :-)

Lidt blandet hverdag herfra...

Jeg har tilføjet en lille racer til min vognpark, så nu kan jeg komme ud og få luft i hjernen samt km i benene i hverdagen, for så kan jeg holde til at komme i skoven og brænde krudt af i weekenderne ;-)

Lidt blandet hverdag herfra...

Jeg har via instagram opdaget denne fine app til at tracke ens kalorieindtag på en dag og den er nem at bruge og så er det ret sjovt at holde øje med hvad man rent faktisk får i løbet af en dag ;-)

Lidt blandet hverdag herfra... Lidt blandet hverdag herfra...

Motionen holder jeg øje med på Endomondo og indtil videre går det meget godt og jeg har tabt knap 2 kg siden 1. maj, så det kunne jo ikke være bedre ;-)

———-

It has been pretty quiet here, but it is not because nothing is happening, but the first month of 2014 has been a little hard for me…

So, everybody who has followed the blog for a while knows that I’ve been trying to change my lifestyle, but there has been to much in the way and I have spend the first months of this year on cleaning out my thoughts and finding the things that is important to me and not what other people think is important to me ;-)

Now I’m ready to begin a new and healthier lifestyle :-)

I bought a new road bike so i can get some more km i the legs, because then it will get a little easier having fun with my mountain bike in the wood on weekends :-) I have also found an app, Lifesum, to track what i eat and drink and I’m using Endomondo to track my exercise..

So far I’ve lost 2 kg since the 1th of May so it couldn’t be a better start ;-)

10 kommentarer til “Lidt blandet hverdag herfra…

 1. Det er så vigtigt, at det hele foregår i dit tempo – og for din skyld. Der findes så mange besættelser rundt omkring, at jeg næsten er ved at få spat af 5:2 LCHF osv og det er jo lidt træls. Jeg peger ikke fingre af nogen, jeg er bare blevet så træt af, at alt handler om at være slank – hvor er glæden ved livet – hinanden og en selv? Lev og elsk er mit mantra – så hellere have lidt mere på sidebenene imens ;) men det er også dejligt at være lidt slankere (end jeg var), men det skal ikke være selve livet. Så hep for din nye måde at leve på – hvordan den så end er/bliver :)

  1. Jeg har det på samme måde. Alt handler om at være slank og helst være på en eller anden kur og det er fint nok for dem der vælger det, men jeg syntes det tager overhånd når folk i deres beskrivelser har Lchf, 5:2 eller anden kur med på samme højde med gift, x antal børn osv.
   Jeg syntes det var bedre der blev fokuseret på at have det godt og især have det godt med sig selv uden pres fra andre der syntes du skal gøre tingene på en anden måde.
   Jeg er i.flg. BMI kraftig overvægt, men jeg ved med mig selv at det som jeg skal veje i.flg. BMI er helt hen i skoven! Med min bygning o.s.v. kommer jeg aldrig ned på 50 kg og jeg syntes at de BMI tal kan tage modet fra en inden man kommer igang..
   Så nu vil jeg fokusere på at komme ned i den vægt jeg syntes passer og forbedre min kondition, så jeg kan holde til at være vild, for det ligger til mig og ikke for at jeg kan være i et par bukser som alligevel ikke vil klæde mig uanset hvad jeg vejer :-D
   Jeg syntes du er f*ck*ing sej Helle og jeg beundrer din måde at være på, for du er ærlig og helt din egen – så jeg kan godt forstå at din søde Lasse er glad for sin kone og med glæde snupper 30 år mere ;-)

 2. Og jeg synes I begge to er seje ;)
  Jeg siger “ditto” til alle jeres synspunkter!!
  Jeg ville også gerne tabe noget af det, der er kommet på efter overgangsalder og hysterrectomy men nægter at gå op i det.
  Så hurra for gamacher og tunikaer, da jeg hellere ikke kan holde ud at ha noget der strammer i livet, p.g.a Sclerosen
  Så jeg spiser, hvad der passer mig, og vil ikke undvære mit rugbrød!

  1. Ih tak, Susanne :-)
   Jeg syntes man skal finde ud af hvad der passer til en selv og gøre det i sit eget tempo, andet dur simpelthen ikke ;-)
   Jeg er glad for mad og der skal være plads til både guf og kage, hvilket jeg også mener der er hvis man bare tænker sig lidt om og ikke bliver hysterisk når det kommer til søde sager og alt det andet gode :-D
   Jeg vil også hellere tabe mig langsomt når det bare er på en fornuftig og ordentlig måde :-)
   … og jeg vil heller ikke undvære rugbrød :-D

 3. Kære Annemette
  Super godt indlæg, livet går op og ned for alle. Jeg kan ikke tage på, og folk tror jeg lider af anoreksi, så tro ikke lykken ligger i en slank krop :0)
  Elsker forest gump citatet: life is like a box of chocolate , you never know what you’re gonna get.
  Nogen får børn, andre ikke. Nogen er slanke, andre buttede osv
  Mange tanker og hilsner Mia

  1. Det er hverken sjovt at være for tyk eller for tynd. Det er også derfor jeg syntes det var bedre man fokuserede lidt mere på sundheden frem for vægt ;-)
   Jeg satser ikke på at blive slank, for det ved jeg at jeg aldrig bliver, men jeg vil gerne være lidt sundere og komme lidt mere ubesværet rundt ;-)
   Ja, Hr. Gump har ret og folk skal være som folk bedst kan og være ligeglade med hvordan andre gør det :-)

 4. Helt enig, det er dig selv og herefter kommer de andre. Kan vi ikke denne sætning på rygraden, så bliver det hele af og til kun halvt. Da det ofte brænder fra begge sidder på energidepotet.
  Sejt med sådan en racercykel. En smule misundelig. Og dog, ved hvordan min nakke og ryg siger fra hvis ikke det er min “gamle” konecykel, hvor ryggen er helt ret, og et meget blødt og affjedrende sæde. Så fortsætter motionen som passer til mig og i mit tempo :-)

  1. Nej, det hjælper ikke at det skal dreje sig om alle andre, så nu kommer det til at dreje sig om hvad jeg har lyst til og i mit tempo ;-)

   Jeg er spændt på om jeg kommer til at bruge den racer, for jeg er jo mere til mountainbiken, men nu må jeg se :-)

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *