Ud i det blå…

Næste uge kommer regnen igen, så vi blev hurtig enige om at komme ud mens vejret er til det ;-) Ca. 4 km i luftlinje herfra ligger der en geocache og vi har flere gange snakket om den, så i dag blev vi enige om at gå ud og logge den…

Ud i det blå... Ud i det blå... Ud i det blå... Ud i det blå...

8,8 km gik vi og vi fik logget cachen, som blev vores cache nummer 581 ;-)

———-

Next week the rain will return, so we have spend the day outside in the beautiful weather. We walked 5,5 mi to one of the villages nearby and we logged our geocache number 581 ;-)

4 kommentarer til “Ud i det blå…

  1. Jeg har sagt det før men jeg siger det gerne igen…. I bor virkelig i nogle smukke omgivelser og sikke da mange ture, både til fods og med cykler I får taget jer i den smukke natur. :-)

  2. Det er i en meget smuk natur, er fuldstændig enig med Catarina. Mulighederne er mangfoldige.
    Jeg er storbypige, savner den så meget, dog gør min pung ikke så, derfor er det at bo i en provinsby okay ;-) – Der er ikke langt på landet, mulighederne for cafelivet er begrænset, så alt i alt okay med der hvor jeg bor :-)

    1. Vi gider ikke bo i byen mere, så hellere herude i naturen og så tage ind til byen når vi skal bruge det ;-) Vi bor også kun ca 7-10 km fra nærmeste by, så det er hurtigt at komme derind når man har lyst ;-)

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *