web analytics

Weihenstephaner Staudegarten i Freising…

Vi har været i Freising i dag, i staudehaven. Haven er en del af universitetet og er ganske gratis at besøge, så det er et godt sted at bruge en søndag med sit kamera :-)

Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising... Weihanstephaner Staudegarten i Freising...

Jeg havde min macro på derop, så jeg havde flest blomster billeder og ikke så mange af selve haven, men det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der så måske der kommer lidt flere billeder af haven på et senere tidspunkt ;-)

———-

Today we visited the “Weihenstephan Staudegarten” in Freising. It is a part of the university and it is huge! It doesn’t cost anything to visit so it is a great place to go on a sunday with the camera. I had my macro with me and i got some nice photos of the beautiful flowers in the garden ;-)

6 kommentarer til “Weihenstephaner Staudegarten i Freising…

 1. Smukt sted :)naturens farver – dejlige billeder-som altid -falder jeg for valmuen-pladask :)dens roede farve-ser jeg ikke andetsteds.Maa have vaeret en dejlig soendagstur.

  1. Det er en skøn lille perle midt i byen og så er det gratis, så man kan besøge den lige så tit man vil ;-)
   Det kommer altid bagpå mig hvor meget der egentligt er gratis her i Bayern, for som dansker er man vant til at alt koster penge :-)

   Vi skal snart til at kigge på altanen. De ting vi har derude har været billige, midlertidige løsninger så vi havde noget at starte på og nu er vi heldigvis kommet dertil hvor vi kan begynde at kigge lidt mere på den.
   Vi skal have nogle potter derude, f.eks. skal den fine oliven i en større krukke sammen med de andre planter vi har derude, de skal i nogle fine krukker og så tror jeg at jeg vil prøve med nogle af de kæmpe valmuer, om de kan gro i krukker – jeg glæder mig allerede til at komme igang derude :-)

   Det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt haven, for den forandrer sig jo løbende igennem hele sæsonen og de har åbent helt indtil oktober ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *