web analytics

Altan hygge…

Vi har fået lidt orden på altanen. Der er kommet lidt planter, som gerne skulle blive, så vi er fri for at købe nye hvert år. Der er kommet nyt potter og krukker så alle matcher og nu mangler vi bare et par nye stole og en ny parasolløsning, for den vi har fylder lidt for meget så vi skal flytte både borde og planter når solen flytter sig ;-)

Altan hygge... Altan hygge...

Allerførst får i lige et par billeder af en fyr der har boet udenfor dørene i kontoret og den var så klam at jeg nægtede at åbne dørene uanset hvor varmt der blev, men nu har manden fjernet den :-D

Altan hygge...

Nye fine potter og krukker, en ny hortensia, en spansk marguerit og en lavendel ;-)

Altan hygge...

Grill Bills hjørne ;-)

Altan hygge... Altan hygge...

Altan hygge...

Vores oliven og kumquat’en som vi købte sidste år i Italien trives endnu. Jeg troede ellers jeg havde taget livet af dem i vinters, men nu er de begge tilbage på sporet ;-)

Altan hygge... Altan hygge... Altan hygge...

Jeg har haft succes med min avocadosten denne gang og alle 5 er begyndt at spire, så nu er det spændende hvor mange af dem der overlever, for sidste år skulle underboen passe min planter mens vi var på sommerferie og hun tog livet af min avocado ;-)

Altan hygge...

Nu mangler vi bare et par småting og så er altanen på plads og klar til sommerhygge ;-)

———-

We bought some new plants and pots for our balcony and it is all ready for summer ;-)

4 kommentarer til “Altan hygge…

  1. Ja det bliver godt og det er dejligt at man endelig er omgivet af blomster, for vi har indtil videre kun haft krydderurter derude og de kan ikke holde til varmen, så de går hele tiden ud for os ;-)

   Der er uvejr på vej hertil, så her til aften har vi stillet alle potter og krukker i ly, alt andet små dims derude er taget ind og vi er klar til at tage imod hvad der kommer :-)
   I dag er uvejret steget til en kategori 3 på vores skala og det har vi ikke prøvet før, højst en 2‘er, men nu må vi se hvor slemt det bliver. Det skule komme i morgen til middag….

 1. Sikke en hyggelig altan, I har, men for pokker da for et uvejr – blev det så slemt som varslet? Det lyder voldsomt med en 3’er!
  Jeg spørger måske dumt, men jeg har ikke fulgt med i pressen.

  1. Mange tak ;-) Vi har så meget glæde af den ;-)
   Vi har slet ikke fået noget uvejr her i vores område, så vi har været heldige :-) Men det har været vild andre steder i Tyskland…

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *