web analytics

Freising i sort/hvid….

Vi har været på geocache-tur i Freising idag og det var en hyggeligt rundtur igennem byen hvor vi fik logget 3 cacher ;-)

Freising i sort/hvid...

Freising i sort/hvid...

Freising i sort/hvid...

Freising i sort/hvid... Freising i sort/hvid... Freising i sort/hvid... Freising i sort/hvid... Freising i sort/hvid... Freising i sort/hvid... Freising i sort/hvid...

Freising er en skøn gammel universitetsby, med den smukkeste domkirke der ligger på toppen af en bakke med udsigt over både by og alper. Byen huser verdens to ældste bryggerier, Hofbrauhaus Freising ligger midt i byen og er det næstældste, men Weihenstephan er det ældste og det ligger på en bakke i udkanten af byen ;-)

———-

Today we have been geocaching in Freising, and it was a nice roundtrip through the town. Freising is an old university town and it also have the 2 oldest breweries in the world, Hofbrauhaus Freising is placed in the town and is the second oldest, Weihenstephan is the oldest and placed on a hilltop in the outskirts of Freising.

4 kommentarer til “Freising i sort/hvid….

    1. Ja, Freising er en smuk by og vi har faktisk snakket om at vi vil flytte derind om nogle år.
      Lige nu bor vi 10 min. kørsel fra byen i en lille “dorf” med 2500 indbyggere, men vi vil gerne ind til byen igen for det er lidt nemmere for mig, da busforbindelsen er elendig herude på landet :-)

  1. En spændende by, med masser af frodighed og brosten, samt smukke ældre bygningsværker, en by der kan bruges mange dejlige timer, og stadig se noget nyt, både med det blotte øje, og selvfølgelig også gennem linsen.

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *