web analytics

Hundertwasser og vogelparken…

Vi har været på tur igen i dag. Vi skulle have været på vandretur gennem humle-landskabet, men vejret var ikke for stabilt, så det blev til en tur til Abensberg i stedet for ;-)

Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken...

Første stop var Kuchlbauers Bierwelt og Hundertwasser‘s smukke bygninger :-)

Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken... Hundertwasser og vogelparken...

Vi sluttede med Abensberg Vogelpark, ikke en imponerende fuglepark, men meget hyggelig nu når vi var her alligevel ;-)

———-

We visited the famous Kuchlbauers Bierwelt and Hundertwasser‘s beautiful buildings today and on the way back home we visited Abensberg Birdpark, not so big but very cozy ;-)

4 kommentarer til “Hundertwasser og vogelparken…

    1. De var så imponerende :-)
      Det første hus er Kunsthus og der skal vi helt sikkert ind næste gang vi kommer derop og tårnet er udsigtstårn som hører til den Biergarten der ligger der… Det hele hører til bryggeriet som ligger lige imellem de to bygninger ;-)
      Vi skal helt sikkert derop til julemarked for der er bygningerne pakket ind i lys og det skulle være så flot ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *