web analytics

Østrig på cykel…

Vi er smuttet til Østrig :-)

Østrig på cykel...

Vejrudsigten ser ikke helt godt ud for ugen, men vi krydser fingre for at den ikke holder og der bliver fornuftigt vejr ;-)

Igår så det mørkt ud, men da vi nåede eftermiddagen og det stadig holdt tørt, hoppede vi på cyklerne og tog en tur ud til en ruin vi har set flere gange fra vejen når vi har været ude og handle. Den lå godt nok lidt højt, men vi blev enige om at så måtte vi jo trække hvis det blev for stejlt at cykle…

Østrig på cykel... Østrig på cykel...

Nej man kan ikke komme igang igen når først man er stoppet når der er så stejlt :-D

Østrig på cykel...

Da vi havde knoklet os hele vejen de 288hm op stod der et adgang forbudt skilt fordi det var en arbejdsvej, men efter de anstrengelser med at komme op blev vi enige om at de arbejdere var gået på weekend, så vi kunne godt snige os det lille stykke ned ad vejen til ruinen ;-)

Østrig på cykel... Østrig på cykel...

Fordelen ved at knokle sig op er at man hurtigt kommer ned igen :-P

Østrig på cykel...

Udsigten over byen hvor vi startede fra…

Østrig på cykel... Østrig på cykel...

Tilbage på pladsen var der Puch træf. Sikke nogle fine knallerter og de var virkelig velholdte! ;-)

———-

We are on vacation in Austria this week. The weather forecast isn’t looking good, but we are hoping it will be dry all week. Yesterday we went on a bike ride and it was quite steep up a mountain to an old castle ruin.

Back at the campsite there was a Puch meet with some very beautiful old mopeds ;-)

2 kommentarer til “Østrig på cykel…

 1. Vidunderlig udflugt. Og sejt gået, trods du måtte erkende at et stop når det går op ad ikke er så god en ide.

  Disse puch er ældre en jeg husker dem, og hvor er de fine og velholdte.

  Husk det er ikke vejret der er hindringen, det er påklædningen :-)

  1. Ja jeg er ikke helt der hvor jeg kan klare “bakkerne” hernede endnu, men det skal nok komme og så må man jo trække der hvor det går helt i stå indtil man kommer i form :-)
   Jeg har aldrig set så gamle Puch knallerter før, men hold op hvor var de fine. En af ejerne af en af de blå fortalte at den slet ikke var renoveret, den var bare vedligeholdt og det er da imponerende med sådan en gammel maskine :-)
   Hehe ja det med påklædningen er også vores motto, pånær når vi skal op i bjergene, for så er der jo ikke kun vejret, men også sikkerheden at tænke på ;-)
   Idag er vejret heldigvis rigtig godt så vi må hellere komme på tur, for det er vist den eneste dag (sammen med lørdag) hvor vejret er godt :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *