web analytics

Sidste dag i Østrig…

I onsdags var vi en tur i Judenburg, det blev til en kort rundtur i byen og pitstop på konditori, men som man kender fra “syden” holder de også siesta-lukket fra 12-15 mange steder her i Østrig, så vi valgte at køre tilbage til campingpladsen, da vejret heller ikke var særlig godt :-(

Sidste dag i Østrig... Sidste dag i Østrig...

På vejen tilbage fra Jundenburg fandt vi dog et par gode loppesteder som helt sikkert skal kigges nærmere på næste år ;-)

Tilbage på campingpladsen blev vi enige om at vi ville pakke vores ting og allerede køre hjem torsdag i stedet for søndag. Vejret blev bare værre og værre, og vejrudsigten stod på regn resten af ugen og så er det bare ikke noget ved at sidde i et mobilhome og kigge ud, så torsdag pakkede vi bilen og køre hjemad om eftermiddagen.

Da vi var omkring 100 km fra at være hjemme begyndte Mini’en at ryste og lyde som en gammel VW bobbel, så vi måtte holde ind på en rasteplads hvor vi ringede til Mini’s hotline, de sendte så en mekanikker som kom i løbet af 30-45 min. Han kunne fortælle at vi ikke kunne køre derfra og så brugte vi over en time på at finde en løsning med at få hentet bilen og få fat i en lejebil så vi kunne få alle vores pakkenelliker med hjem…

Mekanikkeren fik fat i en ny Mini til os som vi kunne flytte vores ting over i og vores Mini blev på rastepladsen sammen med vores cykler, indtil lørdag hvor vores underbo kørte med ned og hentede den på hans trailer.

Så 3-4 timer blev brugt på rastepladsen og fredag kørte Mads sammen med en kollege hele vejen tilbage for at aflevere den nødbil vi havde lånt og lørdag kørte han derned igen og hentede Mini’en som nu står hos vores egen mekanikker, som også har været så sød at låne os en Ford Fiesta som vi kan køre rundt i, i mellemtiden og sådan som det ser ud lige nu kommer det vist heldigvis ikke til at koste os en formue og det er kun 2. gang på over 5 år at der er noget galt med bilen, så  heldigt heldigt :-)

———-

Our vacation i Austria was cut short because of the bad weather and on our way home the Mini broke down, so it was not the best vacation we ever had ;-)

2 kommentarer til “Sidste dag i Østrig…

  1. Hvilken sur hjem over. Godt det trods alt kun var 100 km hjemmefra, og ikke omkring feriestedet. Nu det skulle ske.
    Og skønt regningen ikke er værre.
    Ønsker dig en vidunderlig uge

    1. Hehe Ja vi kører stadig i lånebil, så regningen kender vi heller ikke endnu, men vi krydser fingre for den første indskydelse fra mekanikkeren holder :-)
      En rigtig god uge til dig også, Karin ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *