web analytics

Tilbage i et tåget Bayern…

Efter vores uheldige ferie tog vi i weekenden fat på vores stue.. Da vi flyttede herned for 5 år siden vidste vi ikke meget om hvor man gik hen for at købe alle de forskellige ting vi skulle bruge, så når vi skulle bruge møbler eller andet blev det Ikea. Ikke at der er noget i vejen med Ikea, men som med alt andet, bliver ens hjem bare lidt kedeligt, når det bliver fyldt med møbler og andet fra samme sted og så er det jo lige meget om det er Ikea-møbler eller designer-møbler. For meget af det samme bliver bare træls at kigge på i længden :-)

Så de sidste år har vi taget et rum ad gangen og har skiftet dem fra Ikea-rum til Mette&Mads-rum og nu er vi nået til stuen og indtil videre er den blevet malet og nu mangler der bare lige nogle gør-det-selv-projekter før stuen også er en Mette&Mads stue lige som vi kan lide det :-P

Tilbage i et tåget Bayern... Tilbage i et tåget Bayern... Tilbage i et tåget Bayern...

Dagene hernede starter med tåge og når vi så når hen over middag kommer solen frem og der bliver helt godt vejr med solskin og 20-25 grader. Idag var jeg lige ude og tage lidt billeder af de flotte spind der er fyldt med dråber om morgenen :-)

———-

The days starts out foggy and cold, but past lunch the weather clears up, the sun is shinning and the temperature reach 20-25 degrees. Today I was out early, photographing the spiderwebs, they are so beautiful and filled with pretty drops in this foggy weather :-)

4 kommentarer til “Tilbage i et tåget Bayern…

  1. Ja, tåge kan være smukt, men for meget kan også bliver tungt og trættende ;-) Vi fik lige et par dage med både solskin og 23-30 grader, men i dag har regnen silet ned sammen en god omgang torden…
   Håber du har haft en god weekend :-)

 1. Jeg har lige læst om hele jeres østrigstur.
  Dine smukke billeder er ikke noget særlig godt bevis på det dårlige vejr, du påstår, der var … men I kørte selvfølgelig også fra det værste …
  Østrig er bare så ubeskriveligt smukt – meget smukkere end Schweiz, hvis du spørger mig; mere grønt og venligt. Jeg kan blive helt misundelig over, at I ‘bare lige’ kan smutte en tur derned.
  Håber I slipper nogenlunde smertefrit fra det med bilen.
  Mht. Ikea-møblerne: det gælder nok her som med så meget andet: For lidt og for meget er begge af det onde :-)

  1. Om formiddagen var vi ude og lige så snart vi passerede middag kom skyerne og regnen, så eftermiddagene blev brugt i vores mobilhome, men det er jo ikke så spændende at fotografere :-P
   Vi elsker Østrig og det er ubeskriveligt smukt! Vi har været i samme område i 3 år i træk om efteråret for at vandre og vi har aldrig oplevet så dårligt vejr som i år, men det har vist været en dårlig sommer vejrmæssigt i både Østrig og i Italien hvor vi er om foråret….
   Nu er stuen efterhånden ved at være på plads og det er en god blanding af Ikea, design og arvegods :-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *