En hurtig pude til sofaen…

En bunke garn som har opholdt sig i resteskuffen i flere år og som skulle have været en trøje, blev omdannet til en pude i stedet….

En hurtig pude til sofaen... En hurtig pude til sofaen... En hurtig pude til sofaen...

Garnet er Heavy fra Løve Garn. Puden er strikket på pind 6 med dobbelt tråd og jeg brugte 11 ngl af 50g… Mener jeg slog ca. 55 m op. Den blå kant er hæklet med Kauni. Puden er strikket i et stykke i perlestrik (+ 6x retstrik pinde i hver ende) og syet i siderne til sidst, en nem og hurtig løsning ;-)

———-

I have knittet a new pillow for our couch ;-)

7 kommentarer til “En hurtig pude til sofaen…

  1. Tak, Henriette ;-)

   Vi har ledt og ledt efter puder til sofaen og har haft nogle midlertidige fra H&M, indtil vi fandt de rigtige, men vi har ikke rigtig kunne finde noget og det vi fandt kostede en formue :-)
   Jeg vil bare ikke give 500+kr for en sofapude :-(
   Så må man jo selv igang :-D

 1. Som regel bliver jeg gladere og gladere for det jeg selv har “haandarbejdet”-som tiden gaar. Hvem sagde mon selvgjort er velgjort :) og fuld af tanker er tingene jo ogsaa :)

  1. Man kan i hvert fald spare en masse penge på at gøre-det-selv ;-)
   Jeg fandt en pude magen til, også ret simpel i perlestrik og den kostede 699kr, derfor tænkte jeg at det måtte jeg da selv kunne gøre ligeså godt og dermed spare nogle penge :-D

   Jeg er SÅ glad for at sjalet har fået en plads hvor det vil blive brugt mere end det gjorde her, så det glæder mig at høre :-)

  1. Mange tak, Tine ;-)

   Jeg lærte det som barn af mor og mormor, så nu sidder det ligesom bare på rygraden ;-)

   Hehe ja det var vist den mest umulige ferie vi nogensinde har været på og efter vi har fundet ud af at bilen er helt død er vi dog glade for at vi nåede så langt som vi gjorde og ikke strandede i Østrig på ubestemt tid :-D

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *