web analytics

Verdensskoven ved Freising…

Weltwald ligger mellem Freising og Kranzberg, så det er en smuttur på 15km fra Wolfersdorf og derfor i perfekt afstand til en eftermiddagstur i skoven. Der er så mange stier at man kan nå at komme der rigtig mange gange uden at gå den samme rute 2 gange ;-)

Verdensskoven ved Freising...

Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising...

Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising...

Verdensskoven ved Freising... Verdensskoven ved Freising...

Jeg elsker at være i skoven og især om efteråret hvor der er så mange forskellige smukke farver og nuancer. Weltwald er delt op i verdendele med forskellige træer og buske der vokser i de forskellige verdensdele. Der er opstillet infotavler overalt og flere steder er vi stødt på træskulpturer, så man møder hele tiden noget nyt på sin vej gennem skoven ;-)

———-

We spend the afternoon in Weltwald (World Forrest) just outside Freising. I just love spending time in the forrest, especially in the fall with all the beautiful fall colors all around….

 

2 kommentarer til “Verdensskoven ved Freising…

    1. Det var så lidt og mange tak :-)
      Der er så smukt derude lige nu og vejret er virkelig skønt hernede i disse dage, så er det jo med at komme ud, for det kan jo hurtigt ændre sig ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *