Befreiungshalle i Kelheim…

Vi har været på søndagstur til Kelheim for at besøge Befreiungshalle. Vi var her også for 3 år siden, men der var taget under renovering og var dækket af en pressening…

Befreiungshalle i Kelheim...Befreiungshalle i Kelheim... Befreiungshalle i Kelheim... Befreiungshalle i Kelheim... Befreiungshalle i Kelheim... Befreiungshalle i Kelheim... Befreiungshalle i Kelheim... Befreiungshalle i Kelheim... Befreiungshalle i Kelheim... Befreiungshalle i Kelheim... Befreiungshalle i Kelheim...

Tror vi har taget omkring 300 trappetrin i dag. Bare fra indgangsetagen og op til den første udendørs svalegang var der 165 trappetrin! Vi var oppe ved den anden svalegang, plus der var trapper op til selve bygningen da vi kom fra p-pladsen – det var så dagens motion ;-)

———-

We went to Kelheim today and we visited “Befreiungshalle” (Hall of Liberation). I think we went up about 300 steps of stairs, but the view was quite beautiful ;-)

 

1 kommentar til “Befreiungshalle i Kelheim…

Smid en kommentar

Email adresse bliver ikke vist. Påkrævet felter er markeret med *