web analytics

Siberia Anorak….

Jeg er endelig blevet færdig med min Siberia Anorak og er du så færdig den har voldet mig nogle problemer! :-( Jeg måtte strikke lidt i blinde og se bort fra opskriften, på den sidste del, for der kunne, hverken min mor eller jeg selv, tyde opskriften! Den endte med at blive meget god, ikke helt efter opskriften, men den lykkedes ;-)

Siberia Anorak... Siberia Anorak... Siberia Anorak...

Jeg er ikke helt tilfreds med vendepindene foran, men det kan jeg leve med efter alt det besvær denne opskrift gav mig og jeg har strikket kraven kortere end opskriften, for jeg var virkelig træt af opskriften på dette tidspunkt og så er jeg ikke så glad for de høje kraver :-)

Opskriften er af Helga Isager fra hendes bog “The Map Collection“.

Jeg har strikket den i en tråd Chunky højlandsuld (500g) og en tråd alpaca (150g) fra garnudsalg.

10 kommentarer til “Siberia Anorak….

 1. Annemette Godt Nytaar til jer,allerfoerst og allervigtigst ;)
  Derefter vil jeg spoerge om du synes det er rigtig rigtig besvaerligt at strikke den her smukke troeje anorak ? Jeg synes den er saa fin og kunne maaske godt taenke mig at gaa i lag med den.
  Saa inden jeg droemmer videre ville jeg lige spoerge dig :)
  Mange mange hilsner Henriette

  1. Tak Henriette og i lige måde. Håber I kom godt og sikkert ind i det nye år :-)

   Altså mht denne trøje havde jeg mange problemer med opskriften og har vist ikke mødt nogen der har strikket den uden problemer. Det er lidt svært at sige om du skal gå igang med den eller ej, for vi læser alle opskrifter forskelligt. Jeg syntes den var en udfordring, men jeg blev da færdig ;-)
   Det er typisk for Helga Isagers opskrifter at de er lidt kryptiske og man skal tænke lidt udenfor boksen for at få tingene til at gå op. – men hvis du har tålmodigheden, så er det bare at prøve.

 2. Hej
  Jeg sidder netop nu og døjer med den samme opskrift. Lommen har voldt mig problemer, så jeg frygter for det kommende.
  Men din er blevet så flot, så jeg håber min også bliver det
  Mvh Inger

  1. Hejsa Inger,

   Jeg krydser fingre for at du kommer godt igennem opskriften :-)

   Isager opskrifter kan godt være noget besværlige at komme igennem nogle gange, men når det lykkedes er det jo bare så fedt, for de er jo flotte, hendes modeller :-)

   /Annemette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *