web analytics

Riddari…

Endnu en strik er kommet af pindene her i det nye år. Min Riddari som jeg startede lige før juleferien er færdig og jeg elsker den :-)

Riddari... Riddari... Riddari... Riddari...

Den har allerede været på og den er virkelig lækker og helt sikkert ikke min sidste islænder :-)

Riddari er fra bogen “Islandsk Strik” og den er strikket i str. xl i “Lett Lopi” fordelt på farverne:

 • Mørkegrå (0058), 360g
 • Naturhvid (0051), 100g
 • Himmelblå (1402), 25g
 • Sennep (9264), 30g

6 kommentarer til “Riddari…

 1. Den er skøn! Dejlige farver.
  Jeg fik bogen islandsk strik forrige jul; jeg har lyst til at strikke Ranga, men bryder mig ikke om det islandske garn! Så jeg leder efter lettere og blødere alternativer… og i mellemtiden får jeg så strikket en masse andet!!!

  1. Tak, Anne ;-)

   Jeg syntes den er skøn og den kradser slet ikke så meget når den kommer i brug som jeg frygtede, men min mand er heller ikke så vild med garnet, så jeg skal også se om der er alternativer dertil :-)
   Jeg er igang med en stjernesweater i Drops Karisma og det er samme løbelængde, så jeg overvejer om det kunne være en mulighed….

 2. Annemette, such a beautiful, beautiful sweater! I’m knitting one in Lett Lopi from Kate Davies’ new book, and I used to have a Lett Lopi sweater (before I put it in the washing machine… oh yes, I am THAT clever!:)) – and it was actually OK, even though many knitters say they dislike the scratchiness of the yarn. After all, one doesn’t have to wear it on bare skin.
  It amazes me how quickly you knit!!! Fantastic.

  1. Thanks, Marija ;-)
   I love it but my husband thinks the yarn is scratchy, so i need to find an alternative yarn so i can knit a sweater for him :-)
   My mom just washed the Pine cardigan i knitted for her in the machine and it didn’t survive, so now i have to knit her another one :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *