web analytics

Stjernesweater…

Stjernesweateren til mig selv er færdig. Jeg syntes dog ikke den er overvældende fantastisk, men det er mest p.g.a. opskriften. For det første var der meget tællen ud til mønster, hvilket jeg ikke syntes man selv skal sidde og fedte med, det skal bare passe.

Indtagningerne er lavet på en måde så der kommer en krans af rynker under det sidste mønster og en krans af “huller” mellem sidste mønster og øverste rib, hvilket jeg syntes er lidt synd, når nu det kunne have været gjort på andre måder ;-)

Stjernesweater... Stjernesweater... Stjernesweater... Stjernesweater...

Den er strikket i Drops Karisma i farverne 65 (500g) og 30 (100g). Jeg har brugt meget mindre end opskriften oplyste og har faktisk 2 hele bdt. af begge farver tilbage.

2 kommentarer til “Stjernesweater…

    1. Det er en overgangs, for jeg har det altid varmt, så det er mest om vinteren jeg bruger strik – hjemme når jeg er inde har jeg aldrig strik på, det bliver for varmt for mig ;-)

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *