web analytics

Drops Babytæppe…

Jeg har startet en tante-kasse, for der er efterhånden flere omkring os, der er nået den alder hvor der kommer småfolk til, så inden man får set sig om skal man af med barselsgaver til højre og venstre – plus jeg har en masse rester efterhånden, som kan blive til nogle fine småting i stedet for restetæpper, for dem kan jeg snart ikke have flere af :-P

Drops Babytæppe... Drops Babytæppe...

Første projekt i kassen er dog et tæppe, for der er bare ikke noget sødere end babytæpper og der er så mange fine opskrifter rundt omkring, så der kommer helt sikkert flere til ;-)

Dette er fra Drops og det er strikket i Drops Merino ekstra fine. Jeg har brugt 7 ngl. i farven 05.

8 kommentarer til “Drops Babytæppe…

  1. Mange tak, Anne :-)
   Det har jeg heller ikke rigtig :-D Jeg har ingen børn, så der kommer heller ikke børnbørn. Det må blive nevøer og niecer på både min og manden side, som er blevet så store at de snart skal til at have børn og så må man jo strikke til dem :-)

 1. Hej Annemette
  Har fulgt din blog gennem et stykke tid nu og har også bladret lidt tilbage. Kan godt lide din stil mht bolig indretning. Har lagt mærke til dine høje sort/hvide stribede æggebægre. Vil du oplyse hvor du har købt dem? Kan huske jeg har set dem i en brugskunstforretning for nogle år siden. Skulle have købt dem den gang.
  Mange hilsner fra Rie

  1. Hejsa Rie,
   Dejligt at høre fra dig og mange tak ;-)
   De æggebægre er ved at være ret gamle og de er købt i Aalborg, dengang der lå en butik der hed “Inside Living” som efterhånden er rigtig mange år siden, men de er fra Sagaform, så måske de kan findes endnu?
   /Annemette

 2. Hej
  Hvor findet jeg opskriften til dejlige babytæppe fra drops ,har det evt et nummer så det kan findes?
  Vil strikke til tvillinger der kommer i aug

  Hilsen Gitte

  1. Hejsa Gitte,

   Der ligger et direkte link i teksten – så hvis du klikker på “drops” der hvor der står “Dette er fra drops…” så skulle du komme direkte ind på opskriften :-)

   Hilsen
   Annemette

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *