I går prøvede jeg en ny opskrift på en af vores favoritspiser, nemlig burritos :-)
Det tog noget tid da kødet skulle forberedes og koges i 1,5-2 timer, derefter i 15-20 min. og til sidst skulle burrito’erne (den Aalborgensiske udtale :-P ) i ovnen i 15-20 min., så det er ikke noget man laver hvis man har travlt ;-)
Som tilbehør lavede jeg Pico de Gallo (frisk tomatsalsa) og Guacamole…
Mmmmm! Det er nok den bedste burrito jeg har fået og den var bestemt værd at bruge tiden på ♥
* Alle opskrifterne er fra bogen “Tacos, Quesadillas & Burritos” af Laura Washburn. Vi har fundet bogen i Føtex på tilbud og den er bestemt pengene værd hvis man er til mexicansk mad :-)
Godt det bragte lykke, især nu hvor der bruges en del tid på at lave det.
Tak for det gode tip. :-)
Mmmm det var bare så godt, Karin :-) Det var bestemt det hele værd ;-)