web analytics

Havemarked ved Schleißheim slot…

Der er sæson for havemarkeder hernede og det er så hyggeligt at bruge sin søndag på sådan et marked..

Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot... Havemarked ved Schleißheim slot...

Selvom man ikke har hus og have, er der stadig rigtig meget at komme efter og det er jo aldrig en dårlig ting at bruge sin søndag i så smukke omgivelser som her ved Sleißheim slot :-)

Havemarked ved Schleißheim slot...

Vi fik os noget lækkert karry/mango-marinade til grillsæsonen og et virkelig smukt håndsyet indisk tæppe, med det flotteste håndtrykte mønster :-)

4 kommentarer til “Havemarked ved Schleißheim slot…

  1. Der var jo fantastisk vejr i weekenden, så det er med at komme ud og nyde det, for det kan jo hurtigt ændre sig, ved vi. Næste weekend er der et fint marked med kunsthåndværk et stykke herfra og vi håber at vejret holder, for der skal vi da helt bestemt op. Vi var deroppe i efteråret og der var bare så mange flotte ting :-)

   Tæppet er bare så lækkert og blødt, så det skal vi nok komme til at slide op derinde i hyggekrogen, Karin :-P

 1. Hvor er det dog nogle smukke omgivelser at holde sådan et arrangement i!
  Bare at gå rundt og nyde synet af park og udstillere….. Det er da skønt! Jeg faldt for den blå trøje til venstre i billedet fra alpakahof!
  Flot tæppe, det bliver da favoritten i sofahyggehjørnet….

  1. Ja, er der noget tyskerne er gode til så er det flotte omgivelser og markeder, Anne :-)
   Trøjen var også skøn og hold da op deres garn var lækkert og super blødt!
   Tæppet er noget så dejligt og du har helt ret i at det bliver favoritten og der bliver kamp om det tæppe når vi begge skal være i hyggekrogen :-D

Smid en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter der skal udfyldes er markeret med *